Välkommen

Presentation

Alternativ hälsoprofil

Miljöbalansering

Aurarensning

Chakrarensning

Halvädelstensarmband

Stenars kraft

Silvergenerator

Kollodialt silver

Data- och mobilplattor

Kurser

Kontakta oss

Stenars kraft = magi

 

Vi kom i kontakt med stenars magi i samband med att vi stoppade en Moldavit i fickan. Upplevelser som kom då var unika. Då insåg vi att energi ifrån en sten kan påverka vår utveckling.

Under en resa till Mexico beslutade vi oss för att lära känna Obsidianstenen. Vi reste runt och letade efter försäljningsställen, de var ej lätta att hitta.

Vi hade förfrågan om att köpa med oss halsband till Marie Nilsson som skrivit boken ” Stenar, kristaller, mineraler”. Marie beställde guldobsidian som är nästan omöjligt att köpa här i Sverige.

De sista dagarna på resan blev vi ledda till rätt inköpsställe. Vi handlade hem en del halsband, vilka vi försåg med texten ifrån boken. Och sålde dem väldigt snabbt, och flera frågade efter dem. Då hittade vi en man som sålde pärlor, och började göra armband i stället.

Under den här tiden har Universum talat om för oss att obsidian, onyx med flera är viktiga i mänsklighetens utveckling i dag. Vi vill därför föra ut visdomen på ett enkelt sätt.

När du använder våra armband på rätt sätt upplever du olika saker. Du ska börja med att ta in energierna ifrån stenen på vänster arm, öka sakta tiden. När du tagit in energierna, så ska du ge ut av dem genom att bära armbandet på höger arm. Du kan växla sidorna, men 2 månader behövs oftast för att ta in armbandets energi.

Då och då behöver stenarna renas. Enklast är det att använda en pendel och föra den motsols över smycket, sätt den i svängning, den stannar när det är klart.

Vi har ett stort urval av armband, med olika energier. Vi vill göra dem vackra också, vilket gör att vi använder mellandelar av blyfri och nickelfri metall. Du som är väldigt känslig, säg till vi kan göra dig ett armband utan metaller.

Om du hellre vill ha en annan berlock så säg till, så gör vi ett byte eller nytt.

Ibland passar ej storleken, det går att ordna, vi vill då ha ditt mått runt armleden i cm.

Du som vill ha ett armband men inte vet vilken text du behöver just nu, kan få hjälp av oss. Vi mäter med pendel och pekare.

Våra armband av halvädelstenar: här.